Camere de copii & Interior design

Pentru casa ta !

   Jun 05

info

PRIMUL SITE APARUT IN DOMENIU, PRIMUL SERVICIU IN DOMENIU CU EXPERIENTA DE 10 ANI !!!

Ideea de bază este să faci camera copilului mai veselă, mai colorată, mai plină de viaţă. Culorile şi formele au un rol extrem de important în dezvoltarea psihică şi intelectuală a copiilor încă din primii ani de viaţă. Primele „mesaje” ale mediului înconjurător către nou născuţi sunt de ordin vizual. În anii de formare a mecanismelor imaginaţiei informaţia care stă la baza construcţiei primelor dorinţe şi vise este preluată din mediul imediat apropiat. Ambianţa camerei copilului poate fi îmbunătăţită şi îi poate fi imprimantă o tentă pozitivă prin intermediul pictării pereţilor sau plin aplicarea unor planşe decorative pe anumite porţiuni din perete.

 Transformăm camerele copiilor în locuri speciale . Pictăm pereţii, pictăm mobila, sfătuim părinţii ce obiecte de mobilier să cumpere şi cum să facă ca totul în cameră să fie deosebit dar în acelaşi timp special pentru copii lor.

Nu facem zugrăveli, ci executăm decor personalizat (frescă decorativă pentru living-room). Unic, pictat manual, după dorinţele fiecărui client în parte, rezistent la murdarie, chiar si grasimi.

Unde putem sa va oferim serviciile noastre?

In Bucuresti si imprejurimi, Bacau si Piatra Neamt.

Care este pretul unei lucrari de decorare?

Pretul unei lucrari depinde de complexitatea desenului si nivelul detaliilor acestuia. Dimensiunea desenelor este un factor mai putin important. In functie de dorintele Dvs. se realizeaza un proiect, ce trebuie aprobat de Dvs., si abia in momentul respectiv se poate stabili un pret exact. Orientativ: un personaj (o printesa, pantera roz, omul paianjen etc.) pictat pe perete la o dimensiune de 1m (latime) pe 2m (inaltime) poate ajunge la 100; un perete la o acoperire de 75-80% cu desene si o complexitate medie a lucrarii poate ajunge la 200 – 250€; pretul unei camere decorata integral poate varia intre 500 si 750 .Ceea ce este definitoriu pentru pret este complexitatea si detaliul facturii picturale.

Nu considerati cifrele anterioare ca fiind de referinta, subiectul si complexitatea lucrarii se stabilesc conform dorintelor si posibilitatilor Dvs. Pentru a afla cat costa cu exactitate ceea ce va doriti contactati-ne.

Lucrare este de calitate?

Lucrarea garanteaza un timp de viata a desenelor egal cu durata de rezistenta a tencuielii si zugravelii pe care a fost realizata. Culorile si materialele utilizate sunt de buna calitate si nu deterioreaza in nici un fel peretele si tencuiala. Daca se doreste inlaturarea desenelor este suficient sa se spele peretele de zugraveala sau desenele sa fie acoperite de un alt strat de zugraveala. Culorile sunt rezistente la apa si nu sunt toxice.